C.T. Popescu: Lumea se teme de gripă şi de poluare, doamna Firea face scenetă de brigadă artistică

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Europa FM „spectacolul” dat de Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a apărut la ședința Consiliului General cu halat și mască de protecție.

„În primul rând, este o bătaie de joc la adresa medicilor care operează în săli sterile. Doamna aceasta s-a văitat în legătură cu sârma ce i+a fost găsită în maţ de către chirurgi şi de operaţiile pe care le-a suferit. Iar acum vine şi discreditează, măscăreşte echipamentul chirurgului în timpul operaţiei. De asemenea, îşi bate joc de toţi cei care poartă acum masca respiratorie. În această lume sunt foarte mulţi. O poartă fie din pricina poluării înspăimântătoare, fie din cauza virusului letal din China. Eu, în Bucureşti, nu mă mai apropii de centru fără să port o astfel de mască pe figură, pentru că simt îmbâcsirea aerului, îndată ce trec de Piaţa Victoriei, când vii dinspre zona de nord a capitalei. În acest moment, bucureştenii suferă din cauza poluării, li se scurtează durata de viaţă din această cauză, iar doamna Firea vine şi produce scenete de brigadă artistică, de pe vremuri, organizate de partidul comunist. Încă o dată confirmă că este o statuie vie a chiciului şi a prostului gust” – a spus Cristian Tudor Popescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Doamna primar a invocat „virușii guvernamentali” .

Am venit cu măști de protecție și halate, și eu și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a spus  Gabriela Firea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS