Confidenţialitate

C. Buşoi, PNL: Situaţia în care PSD pune România este jenantă

Secretar general interimar al Partidului Naţional Liberal, Cristian Buşoi susţine, într-o postare pe Facebook, că social-democraţii nu merită să guverneze.

Coaliţia PSD-ALDE a decis să îi retragă sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. În replică, acesta a anunţat că va demisiona doar după ce va avea garanţia că şeful statului va numi un premier tot de la PSD.

‘Situaţia în care PSD pune România este jenantă. Nu este o criză politică, pentru că asta ar însemna că cineva poate să ia în serios ce se întâmplă. Este doar un circ politic! Domnul Dragnea, liderul condamnat al PSD, din cauză că nu poate fi premier – pentru că este condamnat – a numit un premier pe care îl dă jos, deoarece nu este suficient de docil faţă de domnul Dragnea’, scrie Cristian Buşoi, candidat la şefia PNL.

‘Au câştigat printr-o fraudă uriaşă, minţind cu creşterea salariilor – pe care nu au făcut-o – şi au transformat guvernarea într-un haos. Este un circ politic! PSD ar trebui schimbat de la guvernare pentru că nu este capabil de responsabilitate’, adaugă Cristian Buşoi.

Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia

CEx al PSD a retras sprijinul politic Guvernului Grindeanu