Byron te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Byron la Europa FM Live pe Plaja

Cel mai mare concert live de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă, se apropie! Pe 29, 30 şi 31 iulie, plaja dintre Venus şi Saturn va răsună de muzica adusă de zeci de artişti.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Trupa Byron va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă duminică, 31 iulie.

După nenumărate turnee naționale, participarea ani de-a rândul la festivaluri importante din România, deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators de la Sala Palatului de acum trei ani și prezența la festivalul Saarang 2014 din Chennai, India (reprezentând România în cadrul World Fest), Byron se pregătește pentru cel mai mare concert de la malul Mării Negre: Europa FM Live pe Plajă.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, membrii formaţiei Byron lansează  invitaţia video pe europafm.ro:

 

Duminică, alături de Byron vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Viţa de Vie, Zdob şi Zdub, Grimus, Les Elephants Bizzares şi Robin and the Backstabbers.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Trupa Byron a fost fondată la București, în anul 2006 și până acum a lansat 6 albume și 3 DVD-uri live. Formația este alcătuită din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (clape, chitară, voce), Lászlo Demeter (bass) și Dan Georgescu (tobe).

Byron s-a făcut remarcată rapid şi a ajuns să cânte în deschiderea mai multor artişti internaţionali.