byron face alături de tine playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019

Trupa byron revine în acest an pe scena Europa FM Live pe Plajă, urmând să cânte în ROCK NIGHT, adică în prima seară de festival, pe 8 august.

De la ora 19:00, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, solistul byron, Dan Byron, face alături de tine playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019.

byron
cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe.

Cel mai recent disc, „Eternal Return”,a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.

Primul single lansat în 2018, „Anima”, este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron, care va fi compus în totalitate în limba română și care urmează să fie lansat în noiembrie 2019. Din aceeași sesiune de compoziție, trupa a lansat în toamna lui 2018 piesa „Continuum” înregistrată alături de Lucia.

În 2016 byron a făcut show pe plaja dintre Venus și Saturn, la Europa FM Live pe Plajă, spectacolul fiind intens aplaudat de cei prezenți la cel mai mare festival muzical din sudul litoralului românesc.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS