BUZĂU: Modul de programare la Paşapoarte, schimbat după ce bonurile de ordine au ajuns să se vândă

Prefectul Judeţului Buzău, Carmen Ichim, a decis schimbarea procedurii de programare la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple după ce a aflat că bonurile de ordine au ajuns să se vândă. De asemenea, a prelungit programul de lucru al ghişeelor pentru a se evita cozile din timpul verii.

Prefectul de Buzău, Carmen Ichim, a anunţat că a luat aceste măsuri după ce a aflat că oamenii stau la cozi pentru a prinde un bon de ordine încă din timpul nopţii, se întocmesc liste de ordine, iar unii au ajuns să plătească pentru bonurile de ordine sau pentru un loc mai în faţă pe lista de aşteptare.

„Pentru ca am avut reclamaţii, cozi interminabile şi bonuri de ordine vândute, am solicitat Serviciului de Paşapoarte să îşi schimbe programul de lucru. Astfel, se vor primi documente în fiecare zi de la 8.30 la 16.30, iar miercurea chiar şi până la ora 18.30. Programarea se face doar la ghişeu sau telefonic. Adica, pentru o săptămână, cine vrea să îşi scoată paşaport va solicita data şi ora la care poată să
ajungă şi atunci va fi programat. Sperăm ca acest sistem să meargă”, a declarat prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim.

Noul program va intra în vigoare de la 15 iulie şi va fi menţinut până în 15 septembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS