Confidenţialitate

Buzău: Bărbat atacat de doi câini într-un parc

Un buzoian a fost atacat de un câine agresiv, în timp ce se plimba pe o  alee din cel mai mare parc al oraşului. Victima, în vârstă de 73 de ani, a suferit răni la braţul drept şi a ajuns la spital. Poliţia a fost sesizată, în acest caz şi îl caută pe proprietarul pitbulului.
Bărbatul de 73 de ani din Buzău şi soţia sa ieşiseră la plimbare cu câinele. Cei doi se aflau pe o bancă atunci când au văzut doi pitbuli, fără lesă şi fără botniţă, venind ameninţător.

Cele două animale agresive s-au repezit la câinele familiei, moment în care bărbatul a sărit să îl apere. Unul dintre pitbuli i-a sfâşiat bărbatului braţul drept. Soţia sa a început să strige , moment în care ar fi apărut doi tineri, presupuşi proprietari ai câinilor, i-au luat şi au disăpărut pe o alee lăturalnică.

În stare de şoc, victima a ajuns la spital , pentru îngrijiri şi apoi a mers la Poliţie pentru a depune o plângere. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru atac canin şi îi caută acum pe proprietarii celor doi pitbuli lăsaţi liberi prin parc.