Confidenţialitate

Bundesliga: Liderii cluburilor de fotbal acuză că măsurile anti-COVID sunt exagerate și se plâng de pierderi financiare uriașe | AUDIO

În Bundesliga, conducătorii cluburilor de fotbal sunt nemulțumiți de măsurile anti-COVID. Cer ca mai mulți fani să aibă acces în stadioane. Se plâng de pierderi financiare uriașe.

Conducătorii cluburilor de fotbal din Bundesliga spun că este exagerat ca doar 500-750 de fani să fie permiși pe stadion în anumite regiuni. Asta în condițiile în care arenele au și o capacitate de 50.000 de locuri.

Vicepreședintele clubului FC Köln s-a plâns că măsura este disproporționată și împotriva sportului. El a spus că stadioanele nu sunt focare, pentru că permit doar accesul celor vaccinați sau trecuți prin boală. A vorbit de pierderi de 1,7 milioane de euro la fiecare meci din cauza numărului redus de spectatori.

Și directorul clubului VfB Stuttgart a spus că nu agreează regulile. Consideră că modelul de afaceri al fotbalului profesionist nu poate funcționa fără spectatori pe termen lung.

Sursa foto: Unsplash / Sandro Schuh

Citește și: The Best FIFA Football Awards: Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2021

Autor: Ani Sandu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.