Confidenţialitate

Cetățean bulgar, prins cu 40 de kilograme de droguri la vama Calafat. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile | AUDIO

Aproape 40 de kilograme de droguri au fost găsite în vamă Calafat. Șoferul care le transporta, cetățean bulgar, a fost arestat preventiv.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Bărbatul, în vârstă de 52 ani, s-a prezentat la punctul de trecere a Frontierei Calafat, cu un camion. Conform documentelor, ar fi trebuit să transporte sticle pe ruta Bulgaria-Germania. Însă, la control, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei, disimulate în capitonaj, mai multe caserole din plastic în care se afla o substanță solidă sub formă de cristale. Au fost chemați polițiștii de la combaterea crimei organizate. Aceștia au constatat că cetățeanul bulgar transporta aproape 40 de kilograme de metamfetamină.

Valoarea drogurilor se ridică la aproximativ opt milioane lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Sursa foto: Poliția Română

Citește și: Producător american de dulciuri, amendat cu peste 300 de milioane de euro de CE după ce a vândut produse la suprapreț în state din UE, inclusiv în România | AUDIO