Bucureștiul reflectat după ploaie – GALERIE FOTO

După prima zi de Paște, în București au venit ploile. Dacă în Capitală s-a răcit accentuat și plouă, în alte locuri din țară vremea trimite cu gândul la cu totul alt sezon. Marți, ANM a emis cod galben și cod portocaliu de ploi abundente și ninsori la munte.

Pentru cei care se strecoară printre stropii de ploaie și caută partea frumoasă a zilei, chiar și atunci când sunt nori pe cer, Bucureștiul își arată un farmec aproape. Fotograful Octav Drăgan a surprins în București reflexiile spectaculoase ale clădirilor și oamenilor în băltoacele rămase în urma ploilor.

În oglina apei, toate clădirile își arată o nouă față.

Însă pentru cei care se grăbesc să ajungă la destinație și nu au o mașină, ploaia ridică pe drum noi obstacole și generează provocări la tot pasul pentru cine caută să ajungă fără ”apă la pachet”.

Pentru cei care așteaptă în stații mijloacele de transport în comun sau se plimbă pe trotuare, băltoacele pot fi veritabile capcane care să strice ziua.

Dacă găsiți însă puțin timp să priviți în apa adunată pe asfalt, veți avea parte de imagini care s-ar putea să vă schimbe starea și să vedeți frumusețea chiar și într-o zi noroasă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS