Confidenţialitate

București: Vânt, ploi și polei în zilele următoare

Vremea va fi rece în Bucureşti, în următoarele două zile, cu viteze ale vântului la rafală de până la 55 de kilometri pe oră. Potrivit prognozei speciale publicată de ANM, va ploua, iar probabilitatea de apariție a poleiului sau a ghețușului va fi mare.

Potrivit prognozei speciale publicată miercuri de ANM, pentru București, de miercuri seară până joi dimineață va ploua slab, dar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineața va atinge la rafală viteze de 40 – 45 de kilometri pe oră, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a ghețușului. Temperatura minimă va fi de 0 – 1 grad.

Începând de joi dimineață până vineri dimineață, vântul va continua să fie puternic, cu viteze la rafală de 50 – 55 de kilometri pe oră, va ploua și temporar, mai ales la periferia orașului, probabilitatea de apariție a poleiului sau a ghețușului va fi ridicată.

Vineri dimineață, vântul va deveni mai puțin puternic și este posibil să fie lapoviță sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 2 – minus 1 grad.

Începând de vineri dimineață până vineri seara, vor mai fi precipitații slabe, cel mai probabil sub formă de lapoviță și ploaie, îndeosebi dimineața, când vor mai fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla cu rafale de până la 40 – 45 de kilometri pe oră.

Temperatura aerului va crește ușor și treptat de la valori în jurul a 0 grade dimineața spre 2 grade, în seara zilei de vineri.