BUCUREȘTI: Trafic rutier restricționat sâmbătă și duminică

Accesul auto în zona Parcului Herăstrău va fi restricționat, sâmbătă, între orele 10,00 – 11,30, din cauza unui cros care va fi organizat acolo.

Evenimentul sportiv se va desfășura pe traseul Parcare Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle — Bd. Constantin Prezan (restricționare totală) — Șos. Kiseleff (închidere totală între Piața Arcului de Triumf și Piața Victoriei) — Bd. Aviatorilor (pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de circulație dinspre Piața Charles de Gaulle spre Piața Victoriei) — Piața Charles de Gaulle cu traversare pe la Hotel Helvetia — Bd. Aviatorilor (pe trotuarul adiacent Parcului Herăstrău) — Aleea Arcul de Triumf, intrare din Bd. Aviatorilor — zona ExpoFlora — Charles de Gaulle.

Tot sâmbătă, se va desfășura evenimentul “Nu sunt invizibil”, între ora 10,30 și 12,00, la care vor participa și persoane în scaune rulante

Participanții se vor întâlni în Piața Română, pe trotuar, perimetrul cuprins între Str. D.I. Mendeleev și Bd. Gheorghe Magheru, iar între orele 11,00 și 12,00 va avea loc deplasarea în marș pe următorul traseu: Piața Romană — Bd. Gheorghe Magheru — Str. Dem. I. Dobrescu — Piața Revoluției — trotuarul din fața Bibliotecii Naționale — Piața George Enescu.

Deplasarea participanților se va face pe banda I de circulație, cu excepția tronsonului Piața Revoluției — Piața George Enescu, iar traversarea către locul evenimentului se va face pe la trecerea pentru pietoni.

Duminică, între orele 11,00 — 12,00, va avea loc “Parada personajelor”, din cadrul “Festivalului Amintiri din copilărie”.

Aceasta se va desfășura pe traseul Șos. Kiseleff de la intersecția cu Str. Docenților până la Piața Victoriei și aleile din Parcul Kiseleff.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier, între orele 10,00 — 14,30, după cum urmează: Șos. Kiseleff, între Arcul de Triumf și Piața Victoriei; Str. Arh. Ion Mincu, între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache; Str. Monetăriei, de la intersecția cu Bd. Ion Mihalache, precum și pe străzile care converg către locul de desfășurare a evenimentului.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri sau ale poliției locale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS