BUCUREȘTI: Sute de copaci, doborâți de gheață. Peste 120 de mașini avariate

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București- Ifov transmit că, până sâmbătă după-amiază, s-a intervenit la 960 de solicitări în care au fost raportați copaci probușiți din cauza gheții.

Peste 100 de mașini au fost avariate.

„Până la ora 17.00, au fost gestionate 960 de cazuri, 890 în București și 70 în Ilfov. Au fost peste 120 de auto avariate. În curs de soluționare sunt 800 de solicitări”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU București -Ifov.

În Capitală și județul Ilfov, sistemul RO-ALERT a transmis un mesaj pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apelare 112.

„Pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apel 112, rugăm populaţia din Bucureşti şi Ilfov să evite apelurile repetate la 112 care vizează degajarea copacilor sau alte situaţii similare, cu excepţia celor cu victime sau care pun în pericol imediat viaţa. La acest moment personalul 112 şi cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situaţiilor de urgenţă, acordând prioritate urgenţelor majore”, au atras atenția autoritățile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS