Confidenţialitate

BUCUREŞTI: Sediul MAI îşi deschide porţile pentru copii. Restricţii de circulaţie

Ministerul Afacerilor Interne va organiza, pe 31 mai şi 1 iunie, la sediul central din Piaţa Revoluţiei, evenimentul “Ziua Porţilor Deschise pentru Copii”.

Cu acest prilej, traficul va fi restricţionat pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Str. Ion Câmpineanu, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere transmis.

Poliţiştii le solicită conducătorilor de autovehicule să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările agenţilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.