BUCUREȘTI: Opera Națională și Teatrul ”I.L.Caragiale” suspendă toate spectacolele, până pe 22 martie

Opera Națională din București anunță că anulează toate spectacolele și manifestările publice din incinta instituției, până la data de 22 martie. Instituția mai anunță și că va returna banii înapoi celor care au achiziționat deja bilete.

“Ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor transmise de oficialități în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Opera Națională București anunţă anularea spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta instituției, în perioada 10-22 martie 2020.

Menționăm că toate demersurile și măsurile obligatorii sunt impuse din cauza situației legate de cazurile de COVID -19, iar în funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care ne-a fost comunicată prin Hotarârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora 17.00.

Pentru returnarea contravalorii biletelor la spectacolele programate până în data de 22 martie inclusiv, spectatorii sunt rugați să se prezinte la Casa de Bilete a Operei Naționale București. Programul Casei de Bilete: luni – duminică între orele 10:00 – 13:00 și 14:00 – 19:00).

Persoanele care au achiziționat bilete online vor primi contravaloarea acestora în conturile din care s-au efectuat plățile”, transmite Opera Națională.

Măsură similară și la Teatrul Național I.L. Caragiale, care anunță, de asemenea, că va restitui spectatorilor contravaloarea biletelor pe care le-au achiziționat.

Spectatorilor care nu doresc să aștepte reprogramarea spectacolelor, li se va restitui contravaloarea biletelor, începând cu data de 11 martie 2020, fie la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă, fie în contul din care s-a făcut plata prin MyStage, pentru cele achizitionate online.

“Precizăm că MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic”, menționează reprezentanții teatrului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS