București: Motocicliștii organizează un concert caritabil

tgrc1     Geci de piele, muzică rock și motoare turate – cam aceasta este imaginea pe care toți o avem când vine vorba despre motocicliști. Ei bine, câteodată lucrurile nu  stau chiar așa și în spatele vestelor de piele sunt oameni cu suflet mare.

Motocicliștii din clubul The GENTS RC organizează astăzi (sâmbătă) un concert caritabil de Crăciun. Este cel de-al treilea an la rând când motocicliștii strâng  fonduri pentru copiii abandonați la Spitalul ”Maria Curie” din Capitală, care se vor bucura de Crăciun de vizita motocicliștilor.

 

O gașcă de motociliști și un eveniment devenit deja tradiție: cam așa arată campania caritabilă organizată de clubul moto The Gents RC. Evenimentul The Gents Charity Christmas Event se va desfășura intr-un pub din capitală și incepe la ora 20.

Pe scenă vor urca cei de la RedMagnetic și Mindcage Escape cu un proiect acustic cu totul și cu totul nou.

Apropiați ai motocicliștilor,  rockerii de la N.E.G.A.T.I.V. vin pe scenă și au pregatit o listă de cover-uri care vor incinge atmosfera.

Intrarea la concert se va face in baza unei donații de 10 lei, iar cu banii obținuți motocicliștii vor merge să le ducă toate cele necesare copiilor abandonați în Spitalul Maria Curie din București. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook: The Gents RC Charity Christmas Event.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.