BUCUREȘTI: Incendiu violent, care a mistuit 6 case

Un număr de şase proprietăţi din Sectorul 5 al Capitalei au fost cuprinse, pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi, de un incendiu puternic, trei persoane având nevoie de asistenţă medicală, potrivit Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii ISU Bucureşti – Ilfov au precizat că, în jurul orei 00.30, a avut loc un incendiu pe strada Delureni din Sectorul 5 al Capitalei.

Au fost afectate şase proprietăţi pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi, iar trei persoane au avut nevoie de asistenţă medicală ca urmare a unor atacuri de panică. Cele trei persoane au refuzat însă transportul la spital.

Iniţial, au fost trimise la locul intervenţiei trei autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La ajungerea primelor echipaje, incendiul se manifesta însă cu flacără violentă şi degajări mari de fum, astfel că a fost nevoie de suplimentarea echipajelor, ajungându-se la un total de 13 autospeciale de stingere, trei descarcerări, o autoscară şi două ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost stins după aproximativ şase ore.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS