Confidenţialitate

BUCUREȘTI: Incendiu într-un bloc de pe Bulevardul Gara Obor

 

Trei persoane primesc îngrijiri medicale, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Capitală, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISUBIF, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul 3 al uni bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2.

“La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara. În acest moment sunt trei persoane asistate medical la ambulanţele SMURD”, arată ISU, citat de Agerpres.

Casa scării a fost afectată de fum și de temperatura ridicată. Locatarii sunt evacuați.

Până la acest moment 4 persoane au fost transportate la spital și alte 5 persoane sunt evaluate la locul intervenției.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD, menţionează ISUBIF.

Sursa foto/video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov