BUCUREȘTI: Festivalul ”Bucureştii lui Caragiale” începe în Parcul Cişmigiu

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează, în perioada 18 iulie – 20 septembrie, Festivalul ”Bucureştii lui Caragiale” pe scena amenajată în Parcul Cişmigiu. Urmează două luni de teatru în aer liber cu peste 30 de spectacole din repertoriul a 20 de teatre din Capitală, precizează organizatorii. Mai multe organizații civice au cerut însă ca scena să fie mutată din parc. Inițiatorii demersului justifică solicitarea prin poluarea fonică excesivă, dincolo de limita legală, distrugerea ireversibilă a spațiului verde și afectarea profundă a sănătății arborilor, dar și un risc crescut de infectare cu Covid-19.

Serile de weekend sunt rezervate comediilor după texte clasice sau de actualitate, cu intrigi poliţiste, adaptări după commedia dell’arte sau spectacolelor cu aer vintage, spectacolelor-concert, de dans contemporan, cu elemente de video mapping, muzica live şi coregrafii spectaculoase.

Accesul la spectacole este gratuit şi se face pe bază de rezervare online pe www.arcub.ro şi www.entertix.ro. Programul Festivalului ”Bucureştii lui Caragiale” este disponibil pe www.arcub.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS