Confidenţialitate

București: Coadă la Institutul Cantacuzino pentru OROSTIM-HV

De azi s-a pus în vânzare OROSTIM-HV. Mai multe persoane s-au așezat la coadă de la primele ore ale dimineții, pentru a putea cumpăra suplimentul alimentar creat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

OROSTIM-HV
se poate achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.