Confidenţialitate

București: Câinele care a mușcat trei persoane este în continuare căutat. Din aceeași zonă, a fost ridicat alt câine

Autoritatea pentru Protecția și Supravegherea Animalelor (ASPA) a început căutările, după ce sâmbătă, trei persoane, printre care și deputata Adriana Săftoiu, au fost atacate de un câine în zona Greenfield Băneasa.

Deocamdată, din aceeași zonă a fost ridicat un alt câine, care de asemenea ar fi atacat o persoană, a spus la Europa FM, purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu.

Echipajul a stat de vorbă cu locuitorii și angajații unui magazin din apropiere, însă aceștia nu au știut să ofere informații despre câinele respectiv.

Cu toate acestea, ASPA a ridicat ieri un câine din Băneasa, dar nu din zona indicată de presă, iar acesta nu se potrivește semnalemtnelor câinelui care ar fi mușcat cele trei persoane. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Zilnic de pe străzile Capitalei sunt adunați, în medie, 10 câini, care sunt duși în adăposturile ASPA, instutiție aflată în subordinea Primăriei Capitalei:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Câinii care au atacat oameni nu vor putea fi adoptați decât după ce se lucrează cu ei o perioadă de timp pentru a li se determina comportamentul, a precizat Cătălina Trănescu de la ASPA.