Confidenţialitate

București: Arme şi muniţie, descoperite într-o curte după o ceartă între concubini

Poliţiştii bucureşteni au descoperit în curtea unui imobil din Capitală mai multe arme şi elemente de muniţie, după ce au fost chemaţi de o femeie care susţinea că este ameninţată de către concubin.

Agenții Secţiei 7 Poliţie au fost sesizați că o femeie este ameninţată de către concubin.

“La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat persoana. Aceasta le-a relatat faptul că bărbatul cu care o relaţie de concubinaj o ameninţă şi o agresează, precum şi faptul că acesta deţine mai multe arme. A fost solicitat şi sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în curte fiind identificate arme şi elemente de muniţie”, potrivit unui comunicat.

Poliţiştii au asigurat locaţia, iar în cursul zilei de vineri, în baza mandatului emis de instanţă, efectuează o percheziţie domiciliară la adresă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Anchetatorii au emis ordin de protecţie provizoriu, confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, menţionează oamenii legii.