Confidenţialitate

Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură din această seară, potrivit lui Nicolae Ciucă | AUDIO

Din această seară, bucureştenii ar trebui să nu mai sufere de frig în propriile case. Prezent la comandamentul de iarnă de la Ministerul de Interne, premierul interimar Nicolae Ciucă transmite că ELCEN a rezolvat problema temperaturii din reţea.

”S-au luat măsurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesară în rețeaua de distribuție a ELCEN de la București, ceea ce înseamnă că, din seara aceasta, în noaptea aceasta, vom avea apa la temperatura necesară și distribuția va putea să fie reluată în Capitală”, a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă.

În cadrul şedinţei au fost discutate şi stocurile necesare pentru centralele care furnizează agent termic dar şi cele pentru materiale antiderapante. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a cerut ca în cele 14 judeţe aflate sub incidenţa codului galben de ninsoare să fie monitoizate persoanele din grupele de risc, vârstnicii şi femeile însărcinate, astfel încât să poată să fie asistaţi medical imediat în caz de nevoie. Iar populaţia din aceste judeţe va fi avertizată prin sistemul RoAlert în cazul în care drumurile vor fi închise din cauza vremii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.