Confidenţialitate

Bruce Springsteen îşi dezvăluie lupta cu depresia în cartea autobiografică – VIDEO

Cântăreţul Bruce Springsteen a dezvăluit bătălia sa cu depresia în autobiografia, „Born To Run” şi despre cum s-a luptat cu boala în timpul albumului său „Wrecking Ball” din 2012.

Artistul, în vârstă de 66 de ani, scrie în biografie că în familia sa au fost membri care au suferit de boli mentale, inclusiv acrofobia şi tricotilomania (boala smulgerii părului).

Tatăl lui Springsteen, Douglas, s-a luptat şi el cu boala mentală. Bruce a explicat că tatăl său nu cunoştea parametrii bolii.

Superstarul american Bruce Springsteen a lucrat, în secret, timp de şapte ani la cartea intitulată „Burn to Run”, după unul dintre cele mai faimoase cântece ale sale.

O poveste despre „poezie, pericol şi întuneric” îşi descrie însuşi Bruce Springsteen lucrarea autobiografică ce va fi lansată pe 27 septembrie.

În paginile autobiografice, Bruce Springsteen își descrie tinerețea petrecută într-un mic oraș din New Jersey, precum și primii ani ca muzician și apariția formației sale, E Street Band.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, este cunoscut pentru răspândirea genului „heartland rock”, inspirat de oraşul natal New Jersey.

Supranumit „The Boss”, Springsteen a lansat mai multe albume rock de succes, printre care „Born in the USA” sau „Born to Run”, şi a vândut peste 120 de milioane de discuri în întreaga lume.