Confidenţialitate

Brigada Rutieră: Trafic restricționat în urma protestului de la sediul Parlamentului

Mai multe artere din jurul Palatului Parlamentului sunt închise circulației rutiere ca urmare a protestului din fața sediului Parlamentului.

Brigada Rutieră transmite că se circulă cu restricții pe Bulevardul I.C. Bratianu între Bulevardul Unirii și Piața Universitatii, în Pasajul Unirii sensul către Universitate

De asemenea, sunt restricții și pe Bulevardul Carol I, între Piața C.A.Rosetti și Piața Universității; Bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei si Piața Universității.

Jandarmeria București spune că protestul din fața Palatului Parlamentului a fost organizat de o formațiune politică ce acum refuză să-și asume demonstrația.

Jandarmii au controlat situația permanent, spune Cătălin Stegăroiu, șeful instituției. Acum se caută instigatorii mai spune acesta.

„La această oră se fac identificări. Se strâng probe cu privire la acțiunea acestora. Și vă garantez că vor fi sancționați așa cum am procedta de fiecare dată”.

Întrebat dacă s-a acționat cu gaz lacrimogen, Cătălin Stegăroiu a spus că: „Nu. Dintr-o greșeală la un dispozitiv s-a apăsat – din cauza presiunii care a fost pe cordon s-a apăsat din greșeală pe un spray. Dar a fost o singură situație izolată”.

Întrebat cum au intrat protestatarii în curtea Palatului Parlamentului, Stegăroiu a spus că: „Prin forțarea agresivă a porților de acces și ruperea încuietorilor acelor porți. nu am fost depășiți absolut deloc. Situația a fost în permamență în control”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Unsplash / Musa Haef

Citește și: Zeci de contestatari ai restricțiilor sanitare au intrat în curtea Palatului Parlamentului. Traficul, restricționat în unele zone | AUDIO