Brașov: Protest reluat la Casa de pensii

Angajații Casei de Pensii Brașov au protestat din nou în această dimineață, nemulțumiți de lefurile mici și de condițiile de muncă grele.

Conducerea instituției i-a înștiințat pe aceștia că orele în care au protestat, întrerupându-și programul, nu le vor fi plătite.

După ce ieri la Casa de Pensii Brașov, peste 50 de angajați din cei 85 ai instituției, au întrerupt programul și au ieșit în fața sediului pentru a protesta, astăzi, aceștia au reluat acțiunea de protest.

Începând cu ora 8.30, angajații și-au părăsit birourile și au ieșit în fața instituției.

Oamenii spun că sunt plătiâi mai prost decât restul funcâionarilor publici, în condițiile în care munca lor este una foarte dificilă.

Angajații Casei de pensii spun că sunt nevoiți să prelucreze foarte multe dosare de pensionare și că lucrează cu tehnică depășită.

Conducerea Casei de Pensii Brașov le-a adus la cunoștință protestatarilor că nu vor fi plătiți pentru orele în care au decis să își întrerupă programul pentru a își arăta nemulțumirile.

La acest moment, activitatea instituției s-a reluat și se desfășoară în condiții normale. Peste 150.000 de pensionari beneficiază de serviciile instituției, în județul Brașov.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS