Brașov: Incendiu la o fabrică de lactate

Un incendiu a izbucnit sambata dimineata la o fabrica de lactate din Brasov. Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale pentru a limita extinderea flacarilor. Doi angajati s-au intoxicat cu fum si primesc ingrijiri medicale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, incendiul a inzbucnit in incinta fabricii, la un sistem de ventilatie. Este si motivul pentru care s-a degajat o cantitate impresionanata de fum, care i-a alertat atat pe muncitorii aflati in interior, cat si pe cei care au vazut incendiul de la distanta. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si au limitat extinderea flacarilor.

Doua persoane, un barbat de 27 de ani, si altul de 60 de ani, s-au intoxicat cu fum si au primit ingrijiri la fata locului. Starea lor este stabila, iar medicii evalueaza daca este necesar sau nu transportul lor la spital. Incendiul de la fabrica de lactate din Brasov are loc la mai putin de 3 luni dupa ce o explozie a avut loc intr-o unitate de morarit-panificatie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS