BRAȘOV | Doi frați, căutați după ce au plecat la joacă. Unul a fost găsit pe albia râului Olt, însă a murit la scurt timp

Doi frați de 14 ani, din comuna Hoghiz, județul Brașov, au fost căutați timp de mai multe ore, după ce au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul dintre ei a fost găsit în stop cardiac, ieri noapte, pe albia râului Olt, și a murit în această dimineață, la spital.

Poliția Brașov a transmis că cei doi copii de 14 ani au plecat la joacă și nu s-au mai întors, familia fiind cea care a sesizat dispariția lor, ieri, în jurul orei 18.00. Este vorba de doi frați vitregi, ambii de 14 ani, din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz.

„S-au format echipe și s-au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum și pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt. În jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital”, spun reprezentanții Poliției Brașov.

Copilul găsit în timpul nopții a murit la spital. Zeci de polițiști, jandarmi, și echipaje SMURD, precum și voluntari fac în continuare cercetări pentru a-l găsi și pe cel de-al doilea copil dispărut.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS