Confidenţialitate

Brașov: Cele mai mari centre de vaccinare anti-Covid au fost închise | AUDIO

Cele mai mari centre în care populația se putea vaccina anti-Covid cu programare au fost închise la Brașov. Cei care doresc administrarea vaccinului se pot adresa acum medicilor de familie sau unitatilor medicale unde mai sunt astfel de centre de vaccinare.

Patru centre mari au fost deschise in Brasov la inceputul anului in Noua, la Sala Sporturilor, la Centrul de Afaceri Cattia si la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica, peste 320 de mii de doze au fost administrate in aceasta perioada in intreg judetul.

Incepand cu luna iulie, autoritatile au inceput sa mute vaccinarea in cabinetele medicilor de familie si sa inchida progresiv marile centre. Ultimul a fost inchis la inceputul acestei saptamani, celor care doresc sa se imunizeze ramandu-le la dispozitie in orasul Brasov centrul existent la Spitalul Militar si alte 4 centre din unitati medicale private.

În judeţ, mai sunt deschise centre de vaccinare la la Codlea, Feldioara, Râşnov, Săcele şi Sânpetru. De asemenea, lista medicilor de familie care vaccineaza anti-covid este disponibila pe site-ul DSP.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristina Nica