Brașov: 7 persoane rănite în urma unui accident rutier

Un grav accident de circulație s-a produs duminică seara pe DN 13, în apropiere de Brașov. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului alunecos. Microbuzul s-a rasturnat si 7 persoane au fost rănite.

 

După o zi de ninsori, temperaturile scăzute care au venit odată cu lăsarea întunericului au făcut ca pe șosea să se formeze un strat de gheață. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar masina s-a rasturnat pe carosabil. Șapte persoane au fost rănite, iar două dintre ele au avut nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare pentru a fi scose din mașină.

La locul producerii accidentului s-au deplasat doua ambulanțe și două echipaje SMURD . 3 dintre răniți au mers către spital inainte de sosirea echipajelor de intervenție. Alte 4 persoane au fost  preluate de ambulanțe și SMURD-uri. O femeie, de 75 de ani, se află în stare gravă, cu traumatisme cranio-cerebrale si toraco-abdominale. O alta femeie, de 63 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio- cerebral și traumatism toracic. Polițiștii încearcă să determine circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS