Braila: Un pacient de 200 de kilograme transportat cu greu la spital (AUDIO)

Misiune dificilă pentru pompierii din Brăila, care s-au chinuit zeci de minute să preia un bărbat care are o greutate de 200 de kilograme pentru a-l duce la spital.

Brăileanul, în vîrstă de 56 de ani, a început să se simtă rău de aseară. Din cauza numărului mare de kilograme pe care le are, el are mai multe afecțiuni. Când a văzut însă că durerile din piept nu trec, în ciuda tratamentului, el a sunat azi la 112 după ajutor.

Omul nu se poate deplasa, însă nici pentru echipele de intervenție nu a fost o misiune prea ușoară. Brăileanul locuiește la etajul 4 al unui bloc, iar casa scării s-a dovedit un spațiu prea strâmt pentru el. 10 pompieri s-au chinuit timp de zeci de minute să coboare targa cu pacientul de 200 de kg până în fața blocului, acolo unde aștepta o ambulanță. Autosanitara s-a dovedit însă neîncăpătoare, așa că a fost nevoie ca ambulanțierii să scoată mare parte din echipamentele medicale, ca să poată încăpea targa supra-încărcată. Întreaga misiune a durat mai bine de o oră, într-un final pacientul ajungînd la Spitalul Județean Brăila, unde a fost internat la terapie intensivă în secția de cardiologie, unde este tratat de medici.