Confidenţialitate

Brăila: Medic de la Spitalul Județean, cercetat pentru că a lovit o femeie recalcitrantă, venită cu nepotul la consult | AUDIO

Scandal la Spitalul Județean de Urgență din Brăila. Un medic este cercetat pentru purtare abuzivă, în urma unui conflict cu ruda unui pacient. Și femeia agresată de doctor a fost amendata de Poliție pentru că a făcut scandal în spital.

Scandalul a izbucnit în momentul în care o femeie venită la consultație cu nepotul ei s-a arătat deranjată că medicul ortoped de la Spitalul Județean Brăila nu se uită la copil. În zadar i-au explicat asistentele femeii că trimiterea pe care o are este pentru Spitalul de Pediatrie. Schimbul de replici a fost filmat.

Schimbul dur de replici dintre medic și femeia venită cu copilul la consultație a continuat și s-au aruncat cuvinte grele.

Cearta aprinsă a degenerat, în momentul în care medicul și-a ieșit din fire și a agresat-o pe femeie.

A fost solicitată intervenția pazei spitalului și fiindcă spiritele nu s-au calmat nici așa, a fost chemată Poliția la 112.

Poliția a amendat-o pe femeia recalcitrantă cu 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice și 500 de lei pentru că nu purta mască.

În privința medicului, a fost deschis un dosar penal ce vizează infracțiunea de purtare abuzivă, iar conducerea Spitalului Județean Brăila face o anchetă disciplinară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Emanuela Turcu

Citește și: Dolj: Un medic și un ambulanțier, prinși când primeau bani pentru un certificat fas de vaccinare anti-Covid | AUDIO