Confidenţialitate

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, împreună în vacanţă

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au petrecut câteva zile de vacanţă împreună în Italia, la casa lui George Clooney.

Brat Pitt se relaxa la vila din Italia a prietenului său George Clooney, alături de una dintre fiicele sale, ShilohJennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmările la noua sa producţie, comedia “Murder Mystery”, a profitat de prezenţa ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile în vila lui Clooney.

Jennifer Aniston pare să se înţeleagă foarte bine cu fiica lui Brad Pitt, Shiloh. Un alt motiv pentru care actriţa a decis să vină la vila lui George Clooney este pentru a-i oferi sprijin moral lui Shiloh. Pe lângă divorţul părinţilor săi (Brad Pitt şi Angelina Jolie), Shiloh ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, având în vedere că, deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat.

Nu este prima dată când se vorbeşte despre o posibilă împăcare a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, iar acum zvonurile s-ar putea adeveri. În ultimul timp, cei doi actori au fost văzuţi de multe ori împreună, ultima oară la Londra.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi timp de cinci ani, între 2000 şi 2005. Chiar dacă au trecut 13 ani de la separare, cei doi au ţinut legătura în tot acest timp.