Brad Pitt se gândeşte la Bollywood

Brad Pitt nu ar fi primul actor de prima mână cu asemenea gânduri. Tom Cruise şi Hugh Jackman şi-au exprimat şi ei dorinţa de a juca într-un film produs la Bollywood.

De la Hollywood la Bollywood ar părea că este o distanţă greu de recuperat într-o viaţă de om. Şi totuşi mulţi actori americani par să prindă gustul bugetelor indienilor şi ambiţiilor acestora de a realiza filme din ce în ce mai bune.

Pe o listă pe care până acum s-au înscris deja Tom Cruise şi Hugh Jackman se alăură şi Brad Pitt. El se gândeşte la Bollywood, asemeni colegilor săi, după cum a declarat recent.

‘Cinematografia a evoluat foarte mult în India şi în ultima vreme am văzut cu toţii cum câteva filme bune şi-au făcut simţită prezenţa la Oscaruri şi pe scena internaţională’, a declarat Brad Pitt într-un interviu acordat agenţiei de presă indiene IANS, citat de Mediafax.

‘Dacă va apărea ocazia, mi-ar plăcea să joc alături de Aishwarya Rai Bachchan, pentru că ea este o actriţă versatilă. Este una dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood, care a devenit extrem de cunoscută şi în Occident pentru stilul, frumuseţea şi talentul ei actoricesc’, a completat Brad Pitt.