Confidenţialitate

Brad Pitt, achitat de acuzația de agresiune contra minorilor

Actorul Brad Pitt a fost achitat de acuzația de agresiune în cadrul investigației privind comportamentul agresiv față de unul dintre copiii săi, potrivit Reuters.

Pitt, în vârstă de 52 de ani, a fost cooperant în cadrul investigației condusă de Departamentul pentru copii și servicii familiale (DCFS) din Los Angeles.

Ancheta a fost deschisă după un presupus incident produs în avionul privat al familiei în luna septembrie, când actorul ar fi depășit limita, verbal și fizic, față de fiul său Maddox, în vârstă de 15 ani.

Departamentul nu ar fi constatat nici o încălcare a legii din partea lui Pitt, potrivit unei surse care a furnizat informația Reuters, în condițiile păstrării anonimatului.

După mai bine de zece ani împreună și doi ani de căsnicie, Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a cerut la 19 septembrie divorțul de Pitt și a solicitat custodia celor șase copii: trei adoptați — Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) și Zahara (Etiopia) — și trei biologici—Shiloh și gemenii Knox și Vivienne. În acest demers, Jolie a invocat diferende ireconciliabile dintre cei doi.

În luna septembrie, Brad Pitt a acceptat să se supună unui test antidrog şi unui test antialcool, în urma unui acord temporar cu Angelina Jolie, pentru a putea să îşi viziteze copiii. Cuplul a acceptat să participe şi la şedinţe individuale de consiliere psihologică.

Ambii actori au rămas extrem de discreţi în perioada ce a urmat anunţului despre divorţul lor. Miercuri seară, Brad Pitt şi-a reluat obligaţiile profesionale şi a apărut pentru prima dată la un eveniment public, organizat în campania de promovare a celui mai recent film al său, ”Allied”, cu ocazia premierei din Los Angeles a acestei pelicule.