Boyzone va colabora cu Westlife pentru un nou album pop aniversar – VIDEO

Boyzone plănuieşte să realizeze un album de muzică pop în colaborare cu Westlife, pentru a marca, în 2017, împlinirea a 25 de ani de la formarea trupei, spune cântăreţul Ronan Keating, potrivit contactmusic.com.

Fost membru al formaţiei Boyzone, Ronan Keating a dezvăluit că atât el, cât şi foştii săi colegii de trupă vor să se întoarcă în studio pentru a demara acest proiect în cadrul căruia vor face echipă cu trupa irlandeză Westlife.

„Nu doar Westlife, dar şi Girls Aloud şi alte colaborări diferite. Niciodată să nu spui niciodată unor astfel de lucruri. Vom vedea… Cred că ar fi în mod categoric grozav şi amuzant să facem aşa ceva”, a explicat Ronan Keating.

„Mi-e dor de foştii colegi. Anul viitor se împlinesc 25 de ani de la lansare, aşa că vom face ceva”, a adăugat Keating.

Formaţia Boyzone a fost înfiinţată în 1994 şi a reuşit, în scurt timp, să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor ’90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie. Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra de 25 milioane de exemplare.

Alcătuită din Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy, Shane Lynch şi Stephen Gately (care a decedat în 2009), Boyzone s-a destrămat în anul 1999. Trupa şi-a anunţat turneul de revenire în noiembrie 2008. Formaţia irlandeză a avut şase hituri în fruntea topurilor britanice în perioada 1994 – 2000.

Ronan Keating a început o carieră solo în 1999 şi, de atunci, a lansat nouă albume de studio care s-au vândut în peste 25 milioane de copii.

Foto: Facebook/Boyzone