Confidenţialitate

Boris Johnson și-a numit fiul în onoarea medicilor care i-au salvat viața când a avut COVID-19

Boris Johnson şi logodnica sa şi-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas.

Numele de Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă care l-au îngrijit pe premierul Johnson în timpul în care a fost infectat cu coronavirus, Nick Price şi Nick Hart, scrie Reuters.

Carrie Symonds, logodnica lui Johnson, a anunţat numele sâmbătă pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băieţelul – al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

“Nu aş putea să fiu mai fericită”, a spus Symonds, mulţumind personalului de la maternitatea Spitalului University College London (UCL).

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă luni după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Premierul britanic, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spital.

A fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. El a ţinut să le mulţumească medicilor despre care afirmă că “fără îndoială, i-au salvat viaţa”.

Sursa foto: Instagram Carrie Symonds