Confidenţialitate

Bonusuri pentru angajați. În plină criză a facturilor, unele firme oferă mai multe facilități

Unele companii anunță mai multe bonusuri pentru angajați, totul pentru a-i ajuta să facă față crizei facturilor.

Pandemia și explozia prețurilor au dus la schimbarea unor strategii pe care le aveau marile companii în general…pentru a-și motiva și păstra salariații.

Tichetele de masă, primele de sărbători, laptopul și telefonul de serviciu au rămas între avantajele tradiționale, însă unele firme au mai adăugat și altele.

Anunţurile de recrutare menţionează în continuare beneficii tradiţionale, precum tichete de masă (70%), bonusuri de performanţă (62%), asigurare medicală (57%), dar şi cursuri de specializare sau de dezvoltare personală (60%).

Pe lista de beneficii sunt trecute şi teambuilding-urile (40%), primele de sărbători (50%) şi laptop sau telefon mobil (47%).

Sunt datele prezentate de platform BestJobs privind anunțurile publicate recent.

Sinteza prezentată arată că 70% dintre anunţuri menționează posibilitatea de a lucra de acasă sau…de oriunde când angajatul simte nevoia, 37% oferă ca beneficiu personalizarea programului de lucru, iar aproape 40% pun la dispoziţie cafea şi gustări pentru angajaţii de la birou.

În unele cazuri, angajaţii care lucrează permanent sau preponderent de acasă pot beneficia de plata utilităţilor. Cei care vin la birou pot primi compensaţii pentru transport (30%).

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.