Confidenţialitate

Bogdan Marişca (Napoca Rally Academy), după ce a câştigat Raliul Clujului: “Fiecare sportiv are nevoie și de o doză de noroc pentru a-și atinge obiectivele”

Echipajul Bogdan Marișca / Sebastian Itu a câștigat duminică Raliul Clujului 2021, după ce s-a impus în 5 dintre cele 6 probe speciale.

La peste 30 de participări la Raliul Clujului, Bogdan Marişca a obţinut al şaselea succes din carieră în etapa sa de casă şi a devenit mare favorit pentru a câştiga titlul pe asfalt.

Echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a fost cronometrat cu timpul de 52 min 09 sec 1/10 pe cele şase probe speciale ale cursei, fiind urmat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 42 de secunde, şi de Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 01 min 34 sec 1/10.

Locul al patrulea a fost ocupat de Norbert Maior şi Alexandra Gogonetu (Citroen DS3 R3T Max), la 03 min 35 sec 3/10.

În clasamentul general al piloţilor, pe primul loc se află Simone Tempestini.

Raliul Nordului, care era etapa a 10-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano 2021, programată pentru perioada 15-16 octombrie, a fost anulată, astfel că ultima etapă va fi Raliul Bucovinei, 29-30 octombrie.

“Fiecare sportiv are nevoie și de o doză de noroc pentru a-și atinge obiectivele”, a mărturisit Bogdan Marişca, într-o intervenție în direct cu Radu Constantinescu, în emisiunea “Drum cu Prioritate”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.