Bogdan Ivănel și Olivia Vereha, co-fondatorii Code For Romania, vorbesc despre proiectele următoare care vor ajuta România în epidemia COVID-19- VIDEO

Clubul de Seară de la Europa FM a fost locul de întâlnire, miercuri, cu Bogdan Ivănel și Olivia Vereha, co-fondatorii Code For Romania. La 4 ani de Code For Romania cei doi au povestit despre numărul record de voluntari care contribuie acum la inițiativele de digitalizare a României, dar și despre cum pot fi susținute eforturile Code for Romania pentru ca proiectele să continue.

La mijlocul lunii martie, Code for Romania anunța că a fost creat Code for Romania Task Force, echipă a cărei misiuni este găsirea unor soluții tehnologice rapide pentru actuala situație de criză. Trei zile după anunț, la adresa stirioficiale.ro erau adunate toate deciziile, actualizările din partea autorităților și toate comunicările oficiale, astfel încât oricine să poată beneficia, în perioada pandemiei de coronavirus,  de o informare cât mai corectă și completă.

“Știu că în nici un moment din ultimii 4 ani, la fel ca în nici un moment din ultimele 22 de zile nu ne-a fost ușor. Dar construim o țară și asta nu este niciodată ceva ușor”, poveste;te Bogdan Ivănel pe blogul Code For Romania.

Inițiativele Code for Romania sunt susținute de donații care se pot face la adresa https://code4.ro/ro/doneaza/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS