Confidenţialitate

Bob Dylan, fan declarat al cântăreţei Amy Winehouse

Cântăreţul Bob Dylan a declarat într-un interviu recent că Amy Winehouse a fost ”ultima individualitate artistică adevărată”.

În acelaşi interviu, artistul american a dezvăluit că îi place o versiune a piesei sale ”Make You Feel My Love”, care a fost înregistrată de cântăreaţa britanică Adele, potrivit BBC.

Starul american a acceptat de curând să acorde un interviu, ce a fost publicat integral pe site-ul său.

Bob Dylan a fost invitat de jurnalistul Bill Flanagan să exprime un punct de vedere în legătură cu faptul că unul dintre single-urile sale, ”Make You Feel My Love”, a devenit un cântec clasic, ce a fost preluat de artişti celebri, precum Adele, Garth Brooks şi Billy Joel.

”Da, toate acele coveruri, unul după altul, m-au impresionat”, a spus Bob Dylan.

Rugat să vorbească şi despre artiştii tineri care îl impresionează, legendarul cântăreţ american a menţionat mai multe nume, inclusiv cel al cântăreţei britanice Amy Winehouse.

”«Après» al lui Iggy Pot este un album bun. Îmi place Imelda May. Valerie June, The Stereophonics. Îmi place albumul lansat de Willie Nelson şi Norah Jones, în colaborare cu Wynton Marsalis, un tribut adus lui Ray Charles. Mi-a plăcut ultimul album al lui Amy Winehouse”, a spus Bob Dylan.

Întrebat dacă a fost un fan al cântăreţei Amy Winehouse, artistul american a spus: ”Da, absolut. Ea a fost ultima individualitate artistică adevărată”.

Cântăreţul Bob Dylan, laureatul premiului Nobel pentru literatură pe anul 2016, va lansa un nou album de studio, un material discografic în trei volume intitulat ”Triplicate”, pe 31 martie, ce conţine 30 de coveruri ale unor piese interpretate de artişti americani celebri.

Sursă: News.ro