Confidenţialitate

“Blaj aLive” pe Câmpia Libertăţii de la Blaj

Pe Câmpia Libertăţii de la Blaj va avea loc duminică cea de a VII-a ediţie a festivalului “Blaj aLive”, în cadrul căruia vor concerta The Motans, Irina Rimes, Mihail, Gramofone, Marú şi Blue Velvet.

Startul festivalului va fi dat la ora 13.00, cei prezenţi urmând să aibă parte de muzică live pe Freedom Stage, de un parc de distracţii şi o zonă culinară specială cu sortimente de mâncare variate. Concertele vor începe la ora 15.30, închiderea festivalului fiind programată pentru 23.30, notează Agerpres.

Ajuns la cea de a VII-a ediţie, festivalul “Blaj aLive” promovează, potrivit organizatorilor, “libertatea, educaţia şi inovaţia ca suport pentru dezvoltare culturală şi găzduieşte iniţiativele tinerelor organizaţii, parte din noua revoluţie culturală”.

Proiectul cultural “Blaj aLive” este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură “Augustin Bena”, şi Primăria Municipiului Blaj.

La “Blaj aLive” există o zonă de food special amenajată, care va funcţiona pe întreaga durată a festivalului. Astfel, cei sosiţi pe Câmpia Libertăţii se vor putea bucura de un spaţiu dedicat preparatelor culinare şi băuturilor, disponibile pentru toate gusturile şi vârstele. Participanţii la festival sunt obligaţi să se supună, la intrare, controlului corporal sumar. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate într-o stare avansată de ebrietate, precum şi a participanţilor sub 18 ani neînsoţiţi de un adult. Accesul tinerilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani se realizează doar pe baza unui bilet valid şi este permis doar dacă sunt însoţiţi de o persoană adultă, cu un alt bilet valid. Preţul unui bilet este de 60 de lei.