Black Sabbath va lansa un nou disc numit sugestiv “The End” – VIDEO

Black Sabbath va lansa un nou material discografic, care va fi distribuit exclusiv în concertele din cadrul turneului de adio al formației. Noul disc se numeşte sugestiv ”The End” și conține 4 piese nelansate anterior, înregistrate inițial pentru albumul ”13”, informează revista Rolling Stone.

Trupă de heavy metal Black Sabbath se va retrage de pe scena internațională printr-un ultim turneu mondial.  Acesta va începe pe 20 ianuarie 2016, în statul Nebraska, SUA, și va oferi fanilor oportunitatea de a-i asculta live, împreună pentru ultima oară, pe Ozzy OsbourneTony Iommi și Geezer Butler. La tobe va cânta Tommy Clufetos, care a colaborat cu trupa și pentru turneul de reunire din 2013.

Noul material conține 4 piese nelansate anterior și 4 live-uri înregistrate în timpul turneului de promovare a discului “13”.

“Dacă ne-am fi propus să facem un album înainte de turneu, ne-ar fi luat trei sau patru ani să-l terminăm. Vrem să ne retragem într-un stil măreţ”, a declarat Ozzy Osbourne pentru revista australiană News.

Piesele care se regăsesc pe albumul “The End”: 

1. “Season of the Dead”
2. “Cry All Night”
3. “Take Me Home”
4. “Isolated Man”
5. “God is Dead?” (Live Sydney, Australia, 27 aprilie 2013)
6. “Under the Sun” (Live Auckland, Noua Zeelandă, 20 aprilie 2013)
7. “End of the Beginning” (Live Hamilton, Ontario, Canada 11 aprilie 2014)
8. “Age of Reason” (Live Hamilton, Ontario, Canada, 11 aprilie 2014)

Recent, formația a publicat o înregistare din timpul repetițiilor pentru acest ultim turneu mondial, în care oferă detalii cu privire la setlist și la show-ul pregătit.