Confidenţialitate

Black Friday la sejururi pe litoralul românesc. Hotelurile oferă reduceri de până la 60% pentru vacanțele din vara viitoare | AUDIO

Black Friday pentru vacanțe pe litoralul românesc. Mai multe hoteluri din stațiunile de la mare oferă, pentru vara viitoare, sejururi cu reduceri și de 60%. Singura condiție este ca vacanțele să fie cumpărate în intervalul 10-13 noiembrie.

Reducerile de până la 60% pentru vacanțele din vara lui 2023 sunt atât de mari pentru că la pachetele cu preț redus pe sistem înscrieri timpurii se calculează și discountul acordat în cadrul campaniei de Black Friday.

„Cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopți la un hotel de două stele costă de la 260 de lei camera dublă, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 26 de lei”, exemplifică Raluca Hatmanu de la litoralulromânesc.ro, făcând referire la stațiunea Eforie Nord. Oferte la fel de tentante vin și din alte stațiuni de pe litoral:

„La o unitate de 3 stele din Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 89 de lei/camera dublă. Tot la 3 stele, dar în stațiunea Mamaia, prețurile pe noapte pornesc de la 129 de lei camera dublă, pachet ce include cazare și mic dejun”.

Turiștii români știu că pot profita de reducerile de Black Friday și mulți își pregătesc din timp bugetul de vacanță, constată tour operatorul Ionuț Nedea:

„În esență, o vacanță rezervată acum, în perioada de Black Friday, vine cu două avantaje majore: economii la buget și, în același timp, garanția unei vacanțe pentru sezonul viitor, în condițiile în care, momentan, nu știm cum va evolua piața în lunile următoare și cu atât mai puțin la vară”.

Cei care optează pentru variantele all inclusive pot rezerva de Black Friday un pachet la o unitate de cazare de 3 stele din Mamaia cu tarife pornind de la 340 de lei/camera dublă/noapte.

La un hotel de 3 stele, dar în Eforie Nord, tot în regim all inclusive, prețurile pornesc de la 349 de lei/camera dublă/noapte.

Un pachet all inclusive la un hotel de 4 stele recent renovat din Neptun-Olimp costă de la 413 lei/camera dublă/noapte.

La 5 stele în stațiunea Mamaia Nord, un cuplu poate achita de la 112 euro/noapte, pachetul incluzând cazare în suită și două mese pe zi.

Peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday.

Cei care rezervă un sejur în perioada 10-14 noiembrie trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 14 noiembrie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Shutterstock

Citește și: Pregătiri intense în depozite pentru Black Friday. Printre ofertele de anul acesta se regăsesc și 58 de tone de carne de porc | AUDIO