BLACK FRIDAY 2019: Unul dintre cele mai mari magazine online de haine ”fură” startul Black Friday cu reduceri de 70%

Black Friday 2019 nu ține doar o zi în România, după cum a arătat experiența anilor precedenți, tradiție respectată și de data aceasta. Answear.ro, magazin care se laudă cu o gamă largă de peste 300 de branduri în același loc, a început Black Friday 2019 de miercuri, de la ora 12.

Până duminică, 17 noiembrie, sunt anunțate reduceri de până la 70% pentru produsele care intră în campanie, atât de pe site-ul answear.ro, cât şi direct din aplicaţie.

Printre brandurile care intră în promoţie se numără Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Michael Kors, adidas Originals, New Balance, UGG si multe alte branduri populare la nivel internaţional, cu peste 33.000 de piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii.

Dacă în 2018, de Black Friday compania a înregistrat de patru ori mai multe comenzi decât într-o zi normală, pentru anul acesta echipa Answear România estimează creşteri cu 20% faţă de anul anterior.

„De 5-6 luni ne pregătim intens pentru Black Friday. Am pregătit cele mai bune discounturi ale colecţiilor noi de la brandurile de top pe care le comercializăm. În acest an, începem campania de Black Friday mai devreme pentru a putea asigura in timp util livrările către clienţii noştri. Am prelungit perioada ofertelor întrucât ne dorim să minimizăm eventualele întârzieri de livrare la care ne aşteptăm cu toţii”, spune Raluca Radu, country manager Answear România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS