Confidenţialitate

Black aka Colin Vearncombe: You’ll never walk alone

Anunțul morții lui Black aka Colin Vearncombe a fost făcut de reprezentanții artistului atât pe siteul său cât și pe pagina de Facebook într-o formă scurtă:

”Colin Vearncombe

26/5/1962 – 26/1/2016

You’ll never walk alone”.

Colin Vearncombe avea 53 de ani. Cântăreţul britanic cunoscut sub numele de scenă Black a fost implicat într-un accident de maşină, la începutul lunii ianuarie, în Irlanda. În ultimele două săptămâni artistul s-a aflat în comă, cu multiple leziuni în zona capului şi a membrelor. Marți, 26 ianuarie, reprezentanții săi au anunțat că Colin Vearncombe s-a stins din viață.

Black urma să concerteze în luna martie la București.  Noul album, “Blind Faith”, a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa, care includea și concertul programat în România.

Cunoscut pentru piesa “Wonderful Life”, care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, “I Am Not The Same Person” şi “Walk the Dottet Line”.