Bistrița: Focuri de armă aseară în stațiunea Sângeorz-Băi

Un polițist din orașul Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, a fost nevoit aseară să-și folosească arma din dotare în timp ce intervenea alături de un coleg într-un conflict.

Unul dintre tinerii implicați în scandalul pe care au fost chemați să-l aplaneze l-a lovit în cap cu o bâtă pe un polițist de 25 de ani, iar colegul său a fost nevoit să folosească arma din dotare după ce tinerii amenințau să-l atace și pe el.

Inițial, polițiștii au comunicat presei că din conflict ar fi rezultat doi răniți, tânărul împușcat de polițist în abdomen și polițistul lovit cu bâta în cap.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița au ajuns însă patru răniți, după cum susține purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mihaela Mastan.

Astfel, la spital a ajuns și mama tânărului împușcat, o femeie de 56 ani, care prezenta o plagă împușcată în antebraț, provocată cel mai probabil de un glonț ricoșat.

Tot din acest conflict mai este internat în spitalul din Bistrița și un tânăr care a suferit un traumatism cranio-facial și o fractură toracică.

Ulterior, tânărul împușcat de polițiști a murit la spital.

 

Varianta audio a materialului. Din Bistrița, corespondentul EuropaFM, Claudia Andron:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS