Bistrița-Bârgăului: Bebelușii găsiți în podul unui bloc ar fi murit în urmă cu 3 până la 9 ani

Noi detalii în cazul celor 3 cadavre de copii mici găsite în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului.

Surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală susțin că bebelușii ar fi murit în urmă cu 3 până la 9 ani.      Legiștii nu au stabilit, deocamdată, sexul copiilor, dar ei ar fi fost uciși imediat după naștere.

Amintim, în acest caz, procurorii au deschis un dosar penal pentru omor.

Legiștii cred că două dintre trupurile bebeluşilor ar avea peste șapte ani vechime, deoarece sunt complet scheletizate, iar acest lucru se întâmplă după 7 ani.

Al treilea cadavru găsit în podul blocului prezintă urme de mumificare, ceea ce îi face pe specialiști să creadă că acesta ar avea peste trei ani vechime.

Potrivit Medifax, cei trei copii au fost născuți în ani diferiți și toți au fost uciși imediat după naștere.

Deocamdată nu s-a putut stabili cu exactitate dacă bebelușii erau frați și nici sexul copiilor.  Medicii legiști au prelevat mostre ADN pe care le vor trimite la analize la Institutul Medico-Legal.

În cadrul anchetei, toți locatarii blocului au fost audiați și există un cerc de suspecți.    În sat oamenii vorbesc că ar fi existat o femeie care locuia în apropierea blocului respectiv și care avea mai mulți copii, din mai multe căsătorii și care este plecată de câțiva ani în străinătate.

Anchetatorii sunt însă de părere că cel puțin unul dintre locatarii blocului este complice cu presupusa mamă criminală pentru că  accesul în pod se face pe o scară construită din lemn, iar la ultimul etaj sunt patru apartamente.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS