Biletul unic de călătorie Metrorex – RATB a intrat în vigoare

Metrorex și Regia Autonomă de Transport București au pus la vânzare, începând de duminică, biletul unic de călătorie, o facilitate pentru care pot opta călătorii ambilor operatori de transport din București.

“Din 10 decembrie 2017, Metrorex si R.A.T.B introduc la vanzare biletul unic, o facilitate de care se pot bucura calatorii ambilor operatori de transport din Bucuresti. De maine, noile titluri de calatorie pot fi achizitionate, atat de la casieriile Metrorex, cat si de la cele ale R.A.T.B.

De asemenea, celelalte titluri de calatorie existente, ale Metrorex raman valabile, fara a suferi modificari. Biletul unic Metrorex – R.A.T.B este recomandat calatorilor care utilizeaza mai mult de doua mijloace de transport ale celor doi operatori.

Cu aceste carduri se pot efectua calatorii multiple cu metroul si mijloacele de transport de suprafata ale R.A.T.B , intr-un interval de 60 de minute. Ultima validare se poate efectua cu un minut inainte de expirarea perioadei stabilite, de o ora si permit calatoria pana la capatul liniei R.A.T.B. sau pana la iesirea din statiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcatuit din: costul biletului R.A.T.B in valoare de 1,30 lei, costul biletului Metrorex in valoare de 2,50 lei la care se adauga costul cardului si cheltuielile cu mentenanta.
Noile titluri de calatorie pot fi utilizate in toate statiile de metrou”, se arată în comunicatul Metrorex.

Un bilet unic, valabil 60 de minute, costă 5 lei, un abonament de o zi costă 17 de lei şi abonament cu 10 călătorii de câte 60 de minute fiecare călătorie ajunge la preţul de 34 de lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS