Confidenţialitate

BikeFest: “Pedalăm pentru o cauză bună”

Cea de-a opta ediţie a BikeFest are loc în Parcul Izvor din București, pe 1 şi 2 septembrie 2018.

Anul acesta, banii din taxa de participare la Urban Race – MTB & ROAD merg la sportivii paralimpici pentru a-i ajuta să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

BikeFest înseamnă două zile de distracție pe două roți, cele mai cool competiții și premii, concerte, relaxare.

„În 2009 am început să investim în proiectul I’Velo pentru că eram convinși ca Bucureștiul are nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce privește transportul urban. De atunci sărbătorim, în fiecare toamnă, împreună cu voi, mersul pe bicicletă. Vino și tu alături de prietenii tăi la BikeFest 2018 și susține transportul alternativ și sustenabil”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank.

“Ne bucurăm să organizăm, pentru al optulea an consecutiv, un eveniment pentru iubitorii de bicicletă. BikeFest este un eveniment despre bicicliștii pentru care ziua începe cu bicicleta și se termină tot cu ea, pentru care «pe două roți» înseamnă un stil de viață, locul unde se întâlnesc cu prietenii lor. Continuitatea lui nu face decât să ne consolideze convingerea că Biciclistul urban este noul locuitor al Bucureștiului.

Am pregătit împreună cu partenerii noștri un adevărat festival al biciclistului urban, cu multe activități, cu Urban Race – MTB & ROAD – cea mai tare tură cu bicla prin oraș! Te asigurăm că este cel mai bun moment să îți iei bicicleta și să o lași să scoată ce e mai bun din tine. În plus, din distracția noastră mai iese ceva bun: toți banii strânși din înscrieri se duc la sportivii paralimpici“, a declarat Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.