Confidenţialitate

Bihor: Două fetițe, de 4 și 2 ani, internate la ATI după ce s-au intoxicat cu soluţie antiparazitară pentru animale | AUDIO

Două fetiţe cu vârste de 4 şi 2 ani, dar și mama și mătușa lor, au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţan de Urgenţă Bihor după ce s-au intoxicat cu soluţie antiparazitară pentru animale. Totul ar fi pornit după ce una dintre femei ar fi folosit soluția pentru animalele din curte.

Copiii sunt internaţi în secţia de terapie intensivă, fetiţa de 2 ani fiind intubată şi ventilată mecanic. Mama și mătușa lor sunt de asemenea internate în stare gravă.

Copilele, intoxicate după ce au luat contact cu femeia care folosise substanța antiparazitară

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Cele două femei, repsectiv mama și mătușa celor două fetițe sunt internate și în momentul de față pe secția clinică ATI 1. Una dintre ele este în stare gravă, intubată și ventilată. Cele două fetițe de 4, respectiv 2 ani sunt internate pe secția clinică ATI 2. Cea de 4 ani este trează și conștientă în momentul de față, dar cea de 2 ani este în stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic. Una dintre cele două femei a folosit substanța respectivă – este o soluție – iar cele două fetițe s-au intoxicat ca urmare a contactului cu femeia”, a declarat Lisa Crăiuț, purtator de cuvânt al Spitalul Judeţan de Urgenţă Bihor.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Galați: O fetiță de 9 ani ar fi fost omorâtă în bătaie de mama ei. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat | AUDIO | AUDIO